fbpx

Politikat e privatësisë

Politikat e privatësisë

Duke vizituar faqen e internetit ose duke ofruar informacion përmes kanaleve të shërbimit të klientit të lidhur me të, ju pranoni praktikat e përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë dhe të Cookie-ve dhe Termat dhe Kushtet e faqes sonë të internetit. Ju lutemi vini re se Politika jonë e Privatësisë dhe e Cookies përditësohet herë pas here dhe se ju do të jeni të detyruar nga përditësimi më i fundit i politikës që shfaqet në faqen tonë të internetit. Prandaj është përgjegjësia juaj që të vazhdoni të kontrolloni Politikën tonë të Privatësisë dhe të Cookies për përditësime.

Ne (dhe ofruesit tanë të autorizuar të shërbimeve) mbledhim informacionin e dhënë nga ju nëpërmjet faqes së internetit ose ndonjë prej kanaleve të shërbimit ndaj klientit të faqes sonë të internetit, duke përfshirë pa kufizime në telefon, dhe përmes emailit, ne dhe ofruesit e tillë të shërbimeve mbledhim gjithashtu informacione kur vizitoni faqen tonë të internetit ose nga palë të treta të autorizuara për të ndarë informacionin tuaj me ne. Ne dhe ofruesit tanë të autorizuar të shërbimit mund të mbledhim disa nga këto informacione edhe nëse nuk jeni përdorues i regjistruar ose nuk bëni një porosi. Ky informacion mund të përfshijë:

– Të dhënat e kontaktit dhe personale si emri, adresa e dorëzimit, numri i telefonit, adresa e emailit, informacioni i faturimit dhe pagesave, data e lindjes, detajet e marrësit të dhuratës, gjinia dhe kombësia.

– Informacion statistikor i faqes në internet, si vendndodhja juaj, URL-ja që përdorni për të hyrë në faqen e internetit, adresa IP e kompjuterit tuaj dhe lloji i domenit, cilat faqe keni vizituar, termat e kërkimit që keni futur dhe artikujt mbi të cilët keni klikuar.

Për informacionin e transaksionit, porositë që keni bërë, artikujt që keni blerë, datën dhe orën e porosisë gjithashtu. Porositë që keni vendosur të mos i plotësoni ose artikujt që keni vendosur në shportën tuaj dhe i keni hedhur poshtë, preferencat që na keni treguar dhe keni kërkuar personalizimin e artikujve.

Për përdorimin e informacionit, ne (dhe/ose entitetet ose kompanitë e listuara në seksionin “Me kë mund të ndajmë informacionin” më poshtë) mund të përdorim informacionin tuaj për qëllimet e mëposhtme:

– Për çdo qëllim që lidhet me përpunimin ose përmbushjen e Porosisë tuaj ose për të ofruar ndonjë shërbim që ju kërkoni nga ne.

– Për të verifikuar dhe ekzekutuar transaksionet financiare që bëni përmes faqes së internetit, duke përfshirë prokurimin e kontrolleve të kredisë ose kryerjen e zbulimit të mashtrimit.

– Për t’ju ndihmuar me pyetjet tuaja për shërbimin ndaj klientit ose për të ofruar informacionin që keni kërkuar.

– Për të menaxhuar llogarinë tuaj për t’ju ofruar një përvojë të personalizuar ose të përmirësuar të blerjeve për qëllime analitike ose statistikore për qëllime marketingu, përfshirë dërgimin e buletineve ose informacioneve promovuese rreth nesh dhe partnerëve tanë, përveç rasteve kur nuk keni hequr dorë nga marrja e komunikimeve të tilla.

– Për të përmirësuar ofertën tonë të shërbimit ose faqen e internetit.

– Për ta kombinuar atë me informacionin që tashmë e mbajmë në mënyrë të ligjshme përmes burimeve të tjera.

– Për të mbrojtur të drejtat tona, sigurinë ose sigurinë e të tjerëve, duke përfshirë parandalimin e mashtrimit për çdo qëllim të kërkuar nga ligji ose rregullore.

Select your currency
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0