fbpx

Termat e përdorimit

Termat e përdorimit

ERD Parfumes, duke përfshirë të gjitha informacionet, mjetet dhe shërbimet e disponueshme nga kjo faqe për ju, përdoruesin, kushtëzohet me pranimin nga ana juaj të të gjitha termave, kushteve, politikave dhe njoftimeve të deklaruara këtu. Duke vizituar faqen tonë dhe/ose duke blerë diçka nga ne, ju angazhoheni në “Shërbimin” tonë dhe pranoni të jeni të detyruar nga termat dhe kushtet e mëposhtme.Këto Kushte të Shërbimit zbatohen për të gjithë përdoruesit e faqes, duke përfshirë pa kufizim përdoruesit që janë shfletues, shitës, klientë, tregtarë dhe/ose kontribues të përmbajtjes.

Përdoruesi është përgjegjës për ruajtjen e konfidencialitetit të llogarisë së tij.Ju lutemi lexoni me kujdes këto Kushte të Shërbimit përpara se të hyni ose përdorni faqen tonë të internetit. Duke hyrë ose duke përdorur ndonjë pjesë të sajtit, ju pranoni të jeni të detyruar nga këto Kushte të Shërbimit. Nëse nuk jeni dakord me të gjitha termat dhe kushtet e kësaj marrëveshjeje, atëherë nuk mund të hyni në faqen e internetit ose të përdorni ndonjë shërbim. Nëse këto Kushte të Shërbimit konsiderohen si ofertë, pranimi kufizohet shprehimisht në këto Kushte të Shërbimit. Çdo veçori e re që i shtohet dyqanit aktual do t’i nënshtrohet gjithashtu kushteve të shërbimit. Mund të rishikoni versionin më aktual të Kushteve të Shërbimit në çdo kohë në këtë faqe. Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar, ndryshuar ose zëvendësuar çdo pjesë të këtyre Kushteve të Shërbimit duke postuar përditësime dhe/ose ndryshime në faqen tonë të internetit.

Është përgjegjësia juaj të kontrolloni periodikisht këtë faqe për ndryshime. Përdorimi i vazhdueshëm ose qasja juaj në faqen e internetit pas postimit të çdo ndryshimi përbën pranimin e atyre ndryshimeve. Duke rënë dakord me këto Kushte të Shërbimit, ju përfaqësoni se jeni të paktën mosha madhore në shtetin ose krahinën tuaj të banimit. Ju nuk mund t’i përdorni produktet tona për ndonjë qëllim të paligjshëm ose të paautorizuar dhe as nuk mund të shkelni ndonjë ligj në juridiksionin tuaj gjatë përdorimit të Shërbimit (duke përfshirë, por pa u kufizuar në ligjet e të drejtave të autorit). Ju nuk duhet të transmetoni asnjë virus ose ndonjë kod të një natyre shkatërruese. Një shkelje ose shkelje e ndonjë prej Kushteve do të rezultojë në një ndërprerje të menjëhershme të Shërbimeve tuaja.

Ne rezervojmë të drejtën për të refuzuar shërbimin ndaj kujtdo për çfarëdo arsye në çdo kohë. Ju e kuptoni se përmbajtja juaj (duke mos përfshirë informacionin e kartës së kreditit), mund të transferohet e pakriptuar dhe të përfshijë (a) transmetime përmes rrjeteve të ndryshme; dhe (b) ndryshimet për t’u përshtatur dhe përshtatur me kërkesat teknike të rrjeteve ose pajisjeve lidhëse. Informacioni i kartës së kreditit është gjithmonë i koduar gjatë transferimit përmes rrjeteve. Ju pranoni të mos riprodhoni, kopjoni, kopjoni, shisni, rishisni ose shfrytëzoni ndonjë pjesë të Shërbimit, përdorimit të Shërbimit, ose akses në Shërbimin ose ndonjë kontakt në faqen e internetit përmes të cilit ofrohet shërbimi, pa lejen e shprehur me shkrim nga ne .

Çdo mosmarrëveshje ose pretendim që lind nga ose në lidhje me këtë faqe interneti do të qeveriset dhe interpretohet në përputhje me ligjet e Shqipërisë. Nëse bëni një pagesë për produktet ose shërbimet tona në faqen tonë të internetit, detajet që ju kërkohet të paraqisni do t’i jepen drejtpërdrejt ofruesit tonë të pagesave nëpërmjet një lidhjeje të sigurt. Mbajtësi i kartës duhet të mbajë një kopje të të dhënave të transaksioneve dhe politikave dhe rregullave të Tregtarit. Pyetjet në lidhje me Kushtet e Shërbimit duhet të na dërgohen në Erdparfumes.al

Select your currency
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0